Padel x PwC Assurance

Company
PwC
Type
Company Event
Location
Groningen
Sector
Assurance
Required language
English

Description

Padel x PwC Assurance

Ben je benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden bij PwC? Meld je dan nu aan voor het PwC padel-event op dinsdag 14 mei in Groningen. Padel staat net als PwC voor informeel, laagdrempelig en dynamisch. Wat ons betreft dé ideale combinatie om elkaar beter te leren kennen. Zien we je daar?

Padel

Padel is ongekend populair maar het kan heel goed zijn dat je nog niet bekend bent met de spelregels. We got you covered! Je krijgt van ons een clinic naar jouw niveau en kan daarna je skills direct in de praktijk brengen. Samen met onze collega’s en medestudenten ga je sportief aan de slag. Tussen de wedstrijdjes door is er alle ruimte om kennis te maken met ons en uiteraard met elkaar. Sporten maakt hongerig, dus om 16.30 uur staat de borrel klaar voor een informele afsluiting. Kortom: een goede start van je week!

  • Datum

    14 mei 2024

  • Tijd

    14:30 – 18:00 uur

  • Locatie

    Groningen

Meld je nu aan!

Studeer jij aan de Rijksuniversiteit Groningen, de Hanze Hogeschool of aan een andere onderwijsinstelling in de buurt? En volg je de opleiding Accountancy, Finance&Control, Bedrijfskunde of een andere relevante financieel-economische opleiding? Meld je dan nu aan!

Meld je nu aan!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel