PwC Diversity Games

Location:  Amsterdam
Date:  Friday, June 22, 2018

Diversity Games

Be yourself, Be different

Wil jij meer weten over diversiteit en waarom dit één van onze belangrijke strategische speerpunten is? Geef je dan nu op voor onze Diversity Games. Tijdens de Diversity Games bieden wij je de mogelijkheid om samen te dineren op een unieke locatie in hartje Amsterdam. En tegelijkertijd kun je op een informele manier kennismaken met onze organisatie, het onderwerp diversiteit, onze mensen en wat PwC Advisory jou te bieden heeft.

PwC streeft naar een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Wij besteden hier binnen PwC veel aandacht aan. Op deze manier ontstaat er meer ruimte voor gevarieerde kwaliteiten en perspectieven en deze hebben wij nodig om vraagstukken van klanten op te lossen en zo te kunnen bouwen aan vertrouwen. 
Wij waarderen diversiteit van onze mensen, in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat het tot de mooiste oplossingen leidt.

Wie ben je?

Je bent een starter, derdejaars WO Bachelor- of Masterstudent en geïnteresseerd in de Advisory praktijk van PwC. Je hebt een technische, financiële, bedrijfskundige, economische of sociaalwetenschappelijke achtergrond.

Hoe ziet het programma eruit?

Je gaat in teamvorm aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Tijdens het diner kun je al je vragen stellen aan onze Consultants en Recruiters! Denk hierbij aan vragen over stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden en de sollicitatieprocedure, maar ook kan je vragen stellen over de werksfeer, werkinhoud, teamsamenstelling en activiteiten die buiten werktijd worden georganiseerd.

Blijf wel scherp gedurende avond: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens het spel.

Programma in een notendop:

18:00 Ontvangst op locatie in Amsterdam

18:05 Opening

18:30 Start Diner & Games

22:00 Afsluiting.

Meld je nu aan!

De Diversity Games voor Advisory vindt plaats op vrijdag 22 juni op een externe locatie in hartje Amsterdam. De aanmelding sluit op zondag 17 juni. Op 18 juni krijg je van ons bericht of je bent uitgenodigd voor het diner. 

Aanmelden

Back to top
company
Cancel