ACCON AVM: (Y) our New Destination in het Noorden

Date:  Wednesday, June 12, 2019

Ambieer jij een carrière in de accountancy? Maar wil je geen uren onderweg zijn naar kantoor. En wil je graag werken in het noorden en vind je een goede balans tussen werk en privé belangrijk? Kom dan werken bij acconavm!

Ouderwets solliciteren mag, maar het mag ook anders; we nodigen je graag uit voor ons kennismakingsevent op donderdag 13 juni in ons splinternieuwe pand in Groningen.

Splinternieuw pand in Groningen? Tell me more!

Binnen nu en 5 jaar worden alle vestigingen van acconavm gerestyled. Dat blijft niet alleen bij de uitstraling, ook qua voorzieningen krijgen we een flinke upgrade. Zo werk je straks op de nieuwste computers, drink je een lekker kopje Peeze koffie en relax je tussen alle hectiek door in één van de loungeruimtes. Zie jij dit wel zitten? Meld je dan aan voor ons kennismakingsevent in Groningen en wie weet werk jij straks op een van deze nieuwe werkplekken.

Even concreet: terug naar de dag

We beginnen op donderdag 13 juni om 14.00 uur met een meet & greet; onze regiodirecteur, onze regionale recruiter en een inspirerende spreker vertellen je alles over hun loopbaan en ervaringen binnen acconavm. Zo krijg je gelijk een indruk van alle mogelijkheden binnen acconavm. Maar er gebeurt veel meer deze dag! Van boogschieten tot speeddaten en een gezellige afsluitende borrel.

Maak kennis met je toekomstige collega’s

Oalwief koeken, Sûkerbôle, Eierballen en Jan in ‘t Hemd. Mocht er nou geen belletje gaan rinkelen: dit zijn typische gerechten van de streken waarin wij op zoek zijn naar nieuwe collega’s. We willen jullie op een laagdrempelige en informele manier kennis laten maken met je mogelijk toekomstige collega’s, ons nieuwe pand en de klanten voor wie jij straks misschien wel aan de slag gaat! Op onze markt vertellen onze collega’s je alles over hun baan en hun klant terwijl jij geniet van het lekkers en moois dat onze klanten te bieden hebben.

Work & play: misschien zijn wij wel dé ideale match en schiet jij in de roos!

Genoeg gezien op de markt? Dan is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop boogschieten. Klinkt als een schot in de roos!

Let’s date

We willen ook graag weten wie jij bent! Daarom gaan we graag met je op speed-date. Zo leren we elkaar beter kennen en kun je je eerste vragen direct stellen. Zijn we een match? Dan vragen we je gelijk op tweede date.

Test je kennis bij de accon avm quiz

Wat weet jij al van het noorden van het land? We testen het in onze quiz! Heb jij de meeste vragen goed? Dan ga jij er met een regionale prijs vandoor!

Ben je erbij?

Wil je weten hoe het echt is om te werken bij acconavm? Wat wij echt belangrijk vinden en waar we voor staan? Meld je aan via onderstaand formulier! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op 13 juni!

Oh, en wil je nou echt graag de dag in stijl afsluiten met een potje Fierljeppen, dan vinden we vast wel ergens een slootje

company
Cancel