Stage Innovation Lab

Company
NIBC
Type
Internship
Location
Den Haag
Sector
IT, Banking

Description

NIBC is op zoek naar een enthousiaste stagiair voor het Innovation Lab! Heb jij interesse om een bank van binnenuit te veranderen? Ben je op zoek naar een werkstage gericht op data onderzoek? We horen graag van je!

Job Description:

Data is het nieuwe goud!

Binnen het Innovation Lab ga je op onderzoek uit om die pot met goud te ontdekken. Tijdens je werkstage ondersteun je commerciële afdelingen met behulp van bestaande tools, maar ook met behulp van nieuwe data analyses. Dit kan betekenen dat je bij meerdere kleine projecten helpt.

Wat is het Innovation Lab?

Het Innovation Lab is onderdeel van het Strategy & Development team en heeft tot doel (medewerkers van) NIBC te stimuleren om na te denken over de bank van de toekomst. Het Lab inspireert, verbindt interne met externe partijen en voert experimenten uit.

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een werkstudent die ons kan helpen bij datavraagstukken. Zo lopen er momenteel bijvoorbeeld experimenten op het gebied van tekst data analyse, lening documentatie, dashboarding en het verzamelen en beoordelen van compliance certificaten.

Naast enthousiasme voor data zijn wij op zoek naar:

Onze doelstelling is om een verschil te maken voor onze klanten op beslissende momenten. De vindingrijkheid van onze oplossingen bepaalt vaak het behalen van deze doelstelling. Wij geloven dat vindingrijke ideeën worden gecreëerd door diverse teams. Daarom zoeken we medewerkers met verschillende profielen die een bijdrage kunnen leveren aan onze open en diverse cultuur. Voor het verhogen van onze professionaliteit focussen we ons op het geven van continue feedback. Een hoge performance cultuur kan alleen behouden blijven door getalenteerde individuen die klaar zijn om de volgende stap in hun groei te maken. Klik hier voor meer informatie.

Wat bieden we jou?

Wij bieden een dynamische omgeving, waarbij je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de verdere groei van deze nieuwe activiteit, een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.

Verdere informatie/ Solliciteren

Graag ontvangen we jouw motivatie waarin je bovenstaande onderwerpen bespreekt. Geef s.v.p. ook aan per wanneer en voor hoe lang je beschikbaar bent. Wij zijn erg benieuwd naar jouw data ideeën!

Als je meer informatie wilt kun je contact op nemen met Duncan de Vries (duncan.de.vries@nibc.com).

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR Infodesk via askhr@nibc.com. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Sollicitaties kunnen alleen worden ingediend via onze website. Via de ‘apply’ knop kun je je sollicitatie invullen en jouw CV en motivatie brief indienen. Om meerdere documenten te uploaden klik je nogmaals op ‘upload’ zodra het eerste document geladen is.

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

  • Flexibiliteit
  • Ondernemende persoonlijkheid; Think Yes!
  • Data enthousiast
  • Data analyse vaardigheden
  • Kennis van data visualisatie en dashboarding
  • Programmeerkennis in R of Python
  • Beschikbaar voor minstens drie maanden
  • HBO/WO
Back to top
Risk Vacancies
Cancel