Finance Assistent

Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Financieel Management

Description

Finance Assistent

Aan de slag met een miljoenenbudget.

Parttime | Min. 16 uur per week | Hoofdkantoor Groningen

Werk op topniveau tijdens je studie

Direct aan de slag in een team van financiële professionals? In de praktijk bijleren naast je studie? Als parttime Finance Assistent bij Belsimpel kan het allemaal. Belsimpel had in 2017 een omzet van 202 miljoen euro (in 2018 hopen we de 240 miljoen te halen!) en groeit nog steeds razendsnel. Met je kritische en analytische blik ben je onmisbaar bij het op orde houden van onze financiën!

Wat doe je als Finance Assistent?

Als onderdeel van het Finance-team help je de financiële administratie van Belsimpel bij te houden. Belsimpel doet namelijk alles zelf: van jaarrekening tot consolidatie en van contact houden met debiteuren tot collega’s helpen bij al hun financiële vragen. Zo zorg jij er onder andere voor dat elke dag onze betalingen in orde komen en je zowel je steentje bijdraagt bij grote projecten, als ad-hoc-cases van de administratie.

Ook als parttime Finance Assistent krijg je volop verantwoordelijkheden. Je weet je hoofd hierbij koel te houden en waar nodig knopen door te hakken. Je bent gek op cijfers en met je Excel-kunsten krijg je elk klusje geklaard. Zowel op micro- als macro-niveau weet jij het overzicht te houden en je leert het liefst elke dag bij. Je krijgt hierbij de kans om naast je studie in bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Economie ook praktijkervaring op te doen en, wie weet, door te groeien om fulltime-lid van het Finance-team te worden.

Bij Belsimpel is het Finance-team erg gevarieerd, met zowel ambitieuze, net afgestudeerde teamleden, als ervaren Finance-collega's met jarenlange ervaring. Allemaal hebben ze gemeen dat ze bijzonder fanatiek zijn. Daarnaast gaat het team elke dag tot het uiterste om alles tot in de kleinste details te regelen. Zo leidt Finance de groei van Belsimpel in goede banen.

Zo kan je dag eruitzien

Je hebt je jas nog maar net opgehangen, of je krijgt al een kop koffie aangereikt door Tom, de inkoper. Hij heeft direct een vraag voor je over een rekening van een van onze leveranciers, dus je loopt meteen even mee naar zijn bureau om hem van uitleg te voorzien. Wanneer je uiteindelijk bij je bureau aankomt, begint jullie team met een dagstart. Hierbij worden zowel de dag- als weekplanning besproken. Vandaag houd jij je bezig met het checken van de facturen van onze leveranciers. Deze zet je vervolgens door naar de controllers, die dan de betaling in orde maken. Hierbij werken jullie met gigantische bedragen, dus je zorgt ervoor dat je je hoofd koel houdt en toch cijfers met de grootste precisie naloopt.

Tijdens de lunchpauze lopen jullie door het centrum van Groningen naar de Subway. Kasper wordt vandaag door jullie getrakteerd op een gratis broodje, omdat hij de beste prognose had gemaakt voor het maandresultaat. Na je pauze ga je aan de slag met het in orde maken van restituties. Omdat je natuurlijk ook wilt dat klanten geen naar gevoel overhouden aan hun annulering of retour, is het zaak deze goed bij te houden en bovendien ook erg precies af te handelen. Tussendoor komt Lennart even bij je langs. Hij heeft een aantal declaraties van je collega’s verzameld, die eigenlijk ook vandaag nog even verwerkt moeten worden. Geen punt voor jou, want je maakt dit maar wat graag voor je collega’s in orde. Toevallig komt Colin van Team Producten nog geen kwartier later ook bij je bureau langs om te vragen waar hij zijn declaratieformulier in moet leveren. Je spot een foutje op zijn formulier, dat hij meteen in orde maakt. Zo houden jullie elkaar scherp. Aan het einde van de dag heb je zowel de declaratieformulieren, als de restitutie-aanvragen netjes verwerkt. Net als je op het punt staat om weer naar huis te gaan, tikt Kasper je op je schouder. Hoewel hij de beste maandprognose had, sta jij flink voor in de tafeltennis-ranking. Blijf je nog even hangen om zijn uitdaging aan te gaan?

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden: vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen: op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten: werk met >300 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer: elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een WO-studie in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Accountancy of Controlling;
  • Je hebt de ambitie om na je studie door te groeien in je functie;
  • Je kunt zowel zelfstandig als goed in een team werken;
  • Je bent gewend om met deadlines te werken, werkt secuur en bent kritisch;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar op doordeweekse dagen.

Bij Belsimpel.nl gaan we iedere dag tot het uiterste voor onze klanten. Dat is met miljoenen mogelijke combinaties best een uitdaging, maar wel een die we met beide handen aangrijpen. Word je hiervan net zo enthousiast als wij en ga jij ook voor de absolute tien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu!

Back to top
Risk Vacancies
Cancel