Associate Grootzakelijk

Company
ING
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Banking, Financieel Management

Description

Als Associate bij ING Grootzakelijk werk je in een boeiende commerciële functie waarin je de mogelijkheid hebt om snel de kneepjes van het mooie bankvak onder de knie te krijgen. De ideale (start) functie voor een flitsende bankcarrière.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair Client Service Team (CST) in de regio Noord West - kantoor Amsterdam - dat verantwoordelijk is voor de bediening van grootzakelijke klanten in een bepaalde sector. Nationaal opererende klanten, maar ook klanten met internationale exposure. In het team werk je samen met Relatiemanagers, Lending Specialists en Transaction consultants. Zeer ervaren collega's waar je veel van leert en die je alle ruimte geven om zaken zelf op te pakken. Vanaf dag 1 draai je volwaardig mee in het team. Tenminste, als je iemand bent die net als je collega's de lat voor zichzelf hoog legt en ook het initiatief pakt. Jouw rol is om het team in de breedste zin te helpen zo succesvol mogelijk te zijn en verder te groeien in de dienstverlening aan grootzakelijke klanten. Wat je precies gaat doen? Dat is nogal wat en het ligt ook een beetje aan jezelf.

Maar om een paar belangrijke taken te noemen:
 

· Je voert marktanalyses uit;
 

· Je werkt aan kwalitatief hoogwaardige klantpresentaties;
 

· Je gaat mee naar klantgesprekken;
 

· Je werkt mee aan complexe financieringsaanvragen;
 

· Je onderhoudt klantcontact.

Jouw werkomgeving

ING Grootzakelijk werkt voor mooie klanten aan de bovenkant van het zakelijk segment. Allemaal klanten met een complexe productbehoefte. Werken binnen ING Grootzakelijk betekent werken in een cultuur waarin het nemen van eindverantwoordelijkheid, het samenwerken in multidisciplinaire teams, vertrouwen op je collega's en teambelang boven eigenbelang centraal staan. Met elkaar leveren we op deze manier de allerbeste dienstverlening aan grootzakelijke klanten, waarbij het doel steeds is de verwachtingen van deze klanten in positieve zin te overtreffen.

Ontwikkeling en doorgroei

Binnen ING realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijft verbeteren.
 

Wij zoeken

In analytisch opzicht messcherpe Associates met de ambitie om in alles uit te blinken. Je hebt een universitaire studie afgerond, bijvoorbeeld Finance, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. Je bent bijzonder vaardig in het werken met Excel en Powerpoint en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Heb je al een paar jaar werkervaring of je bent net afgestudeerd? Dat maakt ons niet zo heel veel uit. Het gaat ons vooral om je persoonlijkheid, capaciteiten en ambitie. Alle aspecten van het bankvak leer je in de praktijk en door opleidingen die we je bieden.

Kort samengevat: je bent het neusje van de zalm. Je bent namelijk uitzonderlijk analytisch, je bent nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je wilt in alles uitblinken. Maar je hebt ook een sterke en prettige persoonlijkheid. Je kunt goed in een team samenwerken, je denkt in oplossingen, je neemt initiatief, je ondersteunt graag je collega's in hun werk en altijd het beste doen voor klanten zit in je natuur.

In deze fulltime functie (40 uur) heb je niet alleen een uitstekend salaris (afhankelijk van je werkervaring) en recht op 27 vakantiedagen, maar heb je ook een 13e maand.

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan nu en word Associate bij ING Grootzakelijk. Heb je nog vragen over deze functie of over ING als werkgever? Neem dan contact op met Bastiaan Smit via bastiaan.smit@ing.com. Wij maken graag kennis met je!­

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel