Scriptiestage Audit & Assurance - Amstelveen

Company
BDO
Type
Internship
Location
Amstelveen
Sector
Accountancy

Description

Jouw uitdaging

Jouw ideale afstudeerplek vind je in de controlepraktijk van BDO. Waarom? Omdat BDO je faciliteert bij het halen van een mooi cijfer voor je scriptie én omdat je de kans krijgt om extra praktijkkennis op te doen. De balans tussen beiden is goed geregeld en daar heb je zelf invloed op.

Een dag bij BDO als scriptie stagiair(e)
De afgelopen weken heb je veel tijd gestopt in je scriptie. Samen met je BDO begeleider heb je je vraagstelling scherp neergezet en heb je aan je onderzoeksopzet gewerkt. Het ligt ter review bij je docent waardoor je deze week tijd hebt voor reflectie. Vandaag ben je op pad met een aantal collega’s, je gaat meewerken in een eindejaarcontrole bij een groothandel in levensmiddelen. Je collega legt je uit wat de gedachtegang is achter het controleren van diverse posten. Daarna ga je zelf aan de slag met het controleren van de debiteuren. Om meer inzicht te krijgen in debiteurenpositie heb je een afspraak met een medewerker van de debiteurenadministratie. Naast praktijkkennis leer je ook de meest handige Excel functies kennen die je direct kunt gebruiken bij het werken aan je scriptie.

De werkomgeving
Je bent onderdeel van een team van ongeveer honderd collega’s. Het team is professioneel en gefocust om de beste resultaten neer te zetten voor de opdrachtgever. De teams wisselen per klant maar we zorgen er altijd voor dat je goed begeleid wordt door ervaren collega’s tijdens je scriptiestage. We vinden het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn en jezelf kan ontwikkelen. Wij hebben een open, professionele en sociale cultuur. Regelmatig zijn er inhoudelijke sessies waardoor jij groeit en er zijn verschillende informele momenten zoals sport activiteiten en borrels zodat je je collega’s echt goed leert kennen.

Jouw profiel

Ben jij die ambitieuze en leergierige student die gaat voor de beste service en kwaliteit? Als afstudeerstagiair(e) vragen we van je dat je zelf nadenkt over een interessant onderwerp om je scriptie over te schrijven. Uiteraard hebben wij ook verschillende ideeën en kunnen we je helpen om het onderwerp te finetunen. Je past goed bij BDO als je proactief en een echte teamspeler bent en passie voor het accountancy vak hebt.  

Herken jij je hierin? Check je profiel;

  • Je bent master student Accountancy/Bedrijfseconomie;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • Je hebt de ambitie om na je studie het accountancy vak in te gaan en/of door te studeren voor je RA titel.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Ons aanbod

Door de gevarieerde klantenportefeuille en een goede begeleiding kun je bij BDO prima afstuderen. In deze periode krijg je een goed beeld van onze organisatie en hetgeen we je kunnen bieden. Indien je na het afronden van je studie je carrière bij BDO voortzet, neem je deel aan het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject van de BDO Talentacademie. Uiteraard bieden we je een mooie stagevergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om je scriptie te schrijven bij BDO? Solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie kun je terecht bij Annemieke Besuijen, Adviseur Werving & Selectie, 020- 363 43 83.
 

Over BDO

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2400 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

SOLLICITEER

Back to top
Risk Vacancies
Cancel