Junior Telecom Purchaser

Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
IT

Description

Wat doe je als JuniorTelecom Purchaser?

Als Telecom Purchaser ben je een onmisbaar deel van het Inkoop-team van Belsimpel. Je draagt samen met je directe collega’s de verantwoordelijkheid om het volledige assortiment van Belsimpel in te kopen. Dit moet natuurlijk allemaal zo scherp mogelijk gebeuren, zodat we onze klanten de beste aanbiedingen kunnen bieden. Bovendien koopt Belsimpel in op Europees niveau en ben je naast Nederlands dus ook regelmatig aan het telefoneren of mailen in het Duits of Engels. Hierbij is het belangrijk dat je stevig in je schoenen blijft staan en een echte onderhandelaarsmentaliteit hebt.

Hiernaast is het belangrijk dat je analytisch superscherp bent. Jij bent voor andere teams immers het aanspreekpunt voor vragen over het assortiment en de voorraad. Inzicht in de telecommarkt is helemaal een pre, omdat je zo goede forecasts kunt maken waarop je je inkoopgedrag baseert. Jij bent zelf degene die de call maakt wat je gaat inkopen, dus je hebt volop verantwoordelijkheid en hoeft niet voor elk wissewasje toestemming te vragen. Zo gaan er duizenden producten en gigantische bedragen door jouw handen.

Het Inkoop-team van Belsimpel bestaat uit een jong en fanatiek team van zes collega’s die samen zorgen voor zowel het assortiment als de kantoorbenodigdheden. Je hebt niet alleen veel contact met je directe collega’s, maar ook met de andere teams die Belsimpel rijk is. Zo zul je regelmatig overleggen met bijvoorbeeld de Producten- en Finance-teams. De sfeer op kantoor is bovendien lekker ontspannen en je leert je collega’s snel genoeg kennen op de vele borrels, uitjes en feestjes die georganiseerd worden!

Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je om 9 uur je jas ophangt, heeft Arjen al koffie voor je gezet zodat je lekker scherp je dag begint. En dat is nodig ook, want in de dagstart is het belangrijkste onderwerp natuurlijk de launch van de nieuwe iPhone die volgende week plaatsvindt. Scherp inkopen van deze toestellen is extra uitdagend en natuurlijk ook extra belangrijk. Samen met Tom ga jij daarom vandaag de aanbiedingen van de verschillende leveranciers uitzoeken. Maar eerst schuif je aan bij Tim van Team Category Management Producten. Hij heeft de afgelopen week allerlei nieuwe accessoires getest en samen gaan jullie besluiten welke accessoires toegevoegd mogen worden aan ons assortiment.

Je middagpauze besteed je met een vers broodje van de Groningse Vismarkt in de kantine, waar je vervolgens ook nog even Gijs alle hoeken van de tafeltennistafel laat zien. Hierna is het tijd om contact op te nemen met verschillende leveranciers. Jij weet tijdens deze telefoongesprekken je hoofd koel te houden en kunt scherp en analytisch nadenken, terwijl je in je communicatie sterk en toch vriendelijk blijft. Hiermee haal je als top-onderhandelaar de beste deals binnen. Aan het einde van de dag worden bitterballen rondgebracht met een uitnodiging voor de vrijmibo. En, kom je nog even borrelen? 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur een bètastudie.

  • Je bent bereid om 40 uur per week te werken.

  • Communicatie is een van jouw sterkste punten en je staat bekend om je open houding naar externe contacten en collega's.

  • Je mindset is commercieel, maar ook analytisch ben je ijzersterk.

  • Relaties opbouwen en onderhouden is jouw tweede natuur en je bent een held met Excel.

  • Onderhandelen kun jij gewoon als de beste.

Solliciteren

Back to top
Risk Vacancies
Cancel