Young Professional Business Consultant

Company
Solid Professionals
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Financieel Management

Description

Wil jij als interne consultant aan de slag binnen een Finance & Risk omgeving? Krijg jij energie van het oplossen van problemen en het verbeteren van processen? Dan ben jij de Young Professional Business Consultant die perfect past in deze rol!

Wat ga je precies doen?

Als Young Professional word je ingezet op diverse vraagstukken. De afdeling waar je werkt staat midden in de financiële organisatie en is verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige kwalitatieve data. Samen met je team pak je deze projecten op. Je doet kwalitatief onderzoek, verbetert processen en geeft advies aan verschillende afdelingen. Het belang van stakeholders en de actuele wet- en regelgeving staan altijd centraal in je werk. De verschillende projecten worden op een Agile manier uitgevoerd. Dit houdt in dat je altijd in multidisciplinaire teams werkt.

Wat breng jij mee om tot een groot succes te komen?

Jij bent iemand die altijd alles tot in detail uitzoekt en duikt daarvoor diep in de materie. Jij werkt graag in een groot team omdat je kennis met hen wil delen. Met jouw expertise kom je snel tot de kern van de zaak en geef je hier het juiste advies over. Je bent leergierig, actief en durft vragen te stellen. Naast dat je zelf wilt groeien draag je ook graag je steentje bij aan de ontwikkeling van je vakgebied. Verder voldoe je aan de volgende punten:

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding, richting economie 
  • Je hebt interesse in de werking van een bank, IT en data management
  • Je bent analytisch sterk en denkt in oplossingen
  • Fulltime beschikbaar

Kortom jij gaat meehelpen diverse vraagstukken op te lossen en vindt in de complexe materie snel de belangrijkste verbeterpunten.

Waar kom je terecht?

Je komt te werken bij een grote gerenommeerde bank. Het uitgangspunt van deze bank is het inspelen op de veranderende markt en dus op de eveneens veranderende behoeften van de klanten. In de sterk veranderende omgeving zijn ze overgegaan zijn op agile werken, waarbij je de ruimte krijgt om mee te denken aan de ontwikkeling van deze werkwijze. Bij deze organisatie kijken ze naar jouw ambities en ervaring, zodat je verder door kunt groeien.

Wat krijg je allemaal naast deze uitdaging?

In ons Young Professional Programma groei je in een hoog tempo door tot Business Consultant Professional Wat bieden wij jou?

  • Uitstekend salaris
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach

Je wordt gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan maakt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien Young Professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen, speel je een potje pool en drink je na afloop gezellig een borrel. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle Young Professionals samenkomen. Zo leer je ook Young Professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever vooral op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Het hele idee achter dit Young Professional Programma is dat je uiteindelijk in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Klinkt als een goed plan toch?

Back to top
Risk Vacancies
Cancel