Consultant Infrastructure Finance

Company
PwC
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Corporate Finance

Description

Sta jij op het punt om af te studeren, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Is jouw ambitie om mee te werken aan de grootste projecten in Nederland en daarbuiten? Wil je onderdeel zijn van een projectteam dat de aanleg van windmolenparken op zee realiseert, de versteviging van waterkeringen, de uitbreiding van (lucht)havens en andere toonaangevende, grote werken met maatschappelijke impact? Wil jij je storten op de grote diversiteit aan financiële vraagstukken binnen dit type projecten?

Als Consultant binnen onze Capital Projects & Infrastructure adviesgroep wil je je carrière een vliegende start geven. Je wilt je verder ontplooien, je opgedane kennis delen, je netwerk uitbreiden en het beste uit jezelf en je collega’s halen. Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, maken we graag kennis met jou!

 1. Wie ben je?

Naast een afgeronde academische masteropleiding beschikt de ideale kandidaat over de volgende eigenschappen:

 • Je hebt 0 tot 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent enthousiast en oprecht gemotiveerd om onze klanten en je collega’s verder te helpen;
 • Je bent analytisch en pragmatisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt graag in een team en hebt een gezonde dosis humor;
 • Je bent in staat om verder te kijken dan je eigen vakgebied en hebt affiniteit met vakgebieden als financiën, techniek en strategie;
 • Je functioneert optimaal in een dynamische omgeving met veeleisende projecten en je krijgt energie van het analyseren en oplossen van nieuwe vraagstukken;
 • Je hebt een constante motivatie om jezelf op diverse vlakken te ontwikkelen en hecht je belang aan het geven en gebruiken van wederzijdse feedback.
 1. Hoe ziet je werk eruit?

Over de hele wereld helpen wij onze klanten bij het plannen, inkopen, financieren, beheren en uitvoeren van hun meest complexe investeringsprojecten en publiek private samenwerkingen. Hierbij kun je denken aan de realisatie van infrastructuur, vastgoed en productie faciliteiten, maar ook unieke projecten zoals de aanleg van windmolenparken op zee, de versteviging van waterkeringen of de uitbreiding van luchthavens.
Ons Infrastructure Finance team bestaat uit multidisciplinaire adviseurs met uiteenlopende achtergronden. Onze klanten zijn afkomstig uit zowel de publieke- als de private sector en bestaan uit ministeries, investeerders, financiers, aannemers, eigenaars en gebruikers. Ons team is aan het groeien en we zijn op zoek naar getalenteerde financiële professionals.
Je krijgt de gelegenheid klanten te adviseren rond financiële en strategische vraagstukken variërend van het opstellen van financiële modellen/business cases en het arrangeren van projectfinancieringen, tot het ondersteunen bij de verschillende fases van een tender. Je krijgt de mogelijkheid om je tijd grotendeels zelf in te delen. Er wordt van je verwacht dat je flexibel bent om met het team te werken aan het realiseren van de gestelde deadlines.

 1. Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.
 

 • Je wordt onderdeel van een toonaangevende, internationale adviesorganisatie;
 • Je krijgt uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen, die jou begeleidt en jou de ruimte geeft om jouw doelen te verwezenlijken;
 • Wij garanderen een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer waarbij er een goede combinatie zal zijn tussen inhoudelijke - en procesmatige uitdagingen;
 • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een deels premievrij pensioen en 32 vakantiedagen;
 • We hebben een gestructureerd programma dat je de mogelijkheid geeft actief deel te nemen aan Corporate Responsibility projecten die een duidelijke maatschappelijke impact hebben.
 1. Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.300 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.
De vacature consultant Capital Projects & Infrastructure valt binnen het werkveld Advisory, waarin we klanten adviseren op de terreinen van fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement.

 1. Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer direct via onze website : www.werkenbijpwc.nl

Back to top
Risk Vacancies
Cancel