Traineeship Wholesale Banking April 2018

Company
ING
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Banking

Description

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons Wholesale Banking traineeship om de best mogelijke internationale ervaring op te doen.

In het ING International Talent Programme creëer je in drie jaar tijd je eigen carrière binnen Wholesale Banking. Je leert meer over je vakgebied, de financiële dienstverlening en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van onze groot zakelijke klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

Waarom ING?

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Daarom verbreden we bij ING altijd onze horizon. Onze mensen hebben een ‘forward-thinking mentality’, een sterke ‘can-do spirit’ en we krijgen er energie van in een agile omgeving te werken. Ons traineeship geeft je de best mogelijke internationale ervaring! Wil jij meer weten over ons International Talent Programme? Jump on.
 
Ontdek je mogelijkheden en vind de richting die bij jou past!

Het programma

‘Change banking’ betekent vooral veel dóen. De financiële wereld kent op dit moment vele uitdagingen als Wholesale Banking trainee heb je daarin een belangrijke rol. Wholesale Banking is een dynamisch onderdeel van ING: je adviseert internationale corporate organisaties bij complexe financieringen, denkt mee over het verkennen en ontdekken van nieuwe markten, en je bent betrokken bij onder meer fusies en overnames en het dagelijkse internationale betaalverkeer van onze klanten. Vanaf de eerste dag ben je bezig met concrete, actuele zaken. Zo kun je bijvoorbeeld samen met een Relatiemanager aan de slag gaan met klantportfolio’s of je werkt mee aan een deal binnen Corporate Finance.
Na 6 maanden start je tweede project, waarbij je kunt kiezen voor een andere afdeling van Wholesale Banking. Jouw persoonlijke voorkeuren en interesses zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. En laten we vooral niet vergeten dat ook een internationaal avontuur tot de mogelijkheden behoort. 

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt.
Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR consultant en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten. 
 

Wat vragen we van jou?


• Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting Economie, Finance, Business Administration, Investment of Engineering. 
• Je bent zeer geïnteresseerd in financiële dienstverlening, hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive en de creativiteit om jouw ideeën daarover te realiseren.
• Tijdens je studie heb je (internationale) ervaring opgedaan met verschillende nevenactiviteiten.
• Je bent enthousiast en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

Ontdek de wereld van agile werken

Kom meer te weten over het ITP programmade ervaringen van onze trainees en de selectieprocedure.

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.


Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt.

APPLY

Back to top
Risk Vacancies
Cancel