Traineeship IT April 2018

Company
ING
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
IT

Description

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Jij kunt onderdeel worden van ons IT traineeship om de best mogelijke internationale ervaring op te doen
In het ING International Talent Programme creëer je in vier jaar tijd je eigen carrière binnen Information Technology. Je leert meer over je vakgebied, de complexe IT omgeving bij ING en jezelf. Wil jij impact hebben op het financiële leven van bijna 9 miljoen klanten én op de bank van de toekomst? Ontdek dan nu hoe dat kan.

 

Waarom ING?

De bancaire wereld verandert sneller dan ooit. Daarom verbreden we bij ING altijd onze horizon. Onze mensen hebben een ‘forward-thinking mentality’, een sterke ‘can-do spirit’ en we krijgen er energie van in een agile omgeving te werken. Ons traineeship geeft je de best mogelijke internationale ervaring! Wil jij meer weten over ons International Talent Programme? Jump on.

Het programma

Change banking’ betekent vooral veel dóen. Als Information Technology trainee kun je kiezen uit een aantal belangrijke IT-projecten waarin jouw bijdrage van groot belang zal zijn. IT is meer dan ooit het kloppend hart van ING. Niet voor niets zijn woorden als artificial intelligence, fintech, blockchain, cloud, continuous delivery, API, full stack en data science binnen de bank nu meer ingeburgerd dan ooit. We hebben 4,5 miljoen klanten die internetbankieren, en onze mobiele App staat in de top tien van meest populaire apps. Alle afdelingen van de organisatie, zoals bijvoorbeeld de dealing room, werken met ‘state of the art’ software die we zelf ontwikkelen. 
Aan de hand van jouw interesses kun je voor je eerste project jouw voorkeuren aangeven, waarna we samen een mooie startplek voor je vinden. Jij gaat dan bijvoorbeeld aan de slag als data scientist, developer of op het gebied van IT security. Dit zijn projecten op het snijvlak van IT en Business, met grotere nadruk op IT. De klant staat bij ING centraal en IT speelt daarbij een cruciale rol. Daarom zoeken we trainees met echte passie voor IT.
 

Wat bieden we je?

Natuurlijk bieden we je voor dit traineeship (startersfunctie) een uitstekend basissalaris, een 13e maand, vakantiegeld, een dijk van een opleidingspakket én een vast contract. Maar bovenal bieden we je dé kans om jouw ideeën over bankieren vorm te geven in een omgeving die daarvoor open staat en zo bankieren nog makkelijker en transparanter te maken voor onze klanten. Samen met andere (internationale) trainees neem je deel aan global events, waardoor je al snel een groot netwerk opbouwt. Er zijn ook mogelijkheden om buiten Nederland te werken. 
 
Als trainee word je begeleid door je lijnmanager, een HR coach en een Senior Manager in de rol van mentor. Zij coachen je, inspireren je, introduceren je in hun netwerk en delen hun kennis en inzichten. 
 

Waar zoeken we naar?

  • Je hebt een universitair masterdiploma bij voorkeur in de studierichting: Computer Science, Informatica, Software/Computer Engineering of Wiskunde.

  • Je hebt een vernieuwende kijk op bankieren en een onvoorwaardelijke drive om jouw ideeën daarover te realiseren.

  • Je hebt aantoonbare en ontembare passie voor IT.

  • Je bent enthousiast, en hebt oog voor onze klanten en je collega’s.

Ontdek de wereld van agile werken

Kom meer te weten over het ITP programma, de ervaringen van onze trainees en de selectieprocedure.

Graag ontvangen we jouw volledige sollicitatie bestaande uit CV, motivatievragen en cijferlijsten (Bachelor en Master tot nu toe) in het Engels.

Let op: De resultaten van de sollicitatieprocedure blijven staan voor een volgende sollicitatie voor één van onze andere traineeships. Dit betekent dat je niet nogmaals kunt solliciteren wanneer je één van de stappen niet haalt. 
Voor vragen kan je contact opnemen via de getoonde contactgegevens of via WhatsApp.

APPLY

Back to top
Risk Vacancies
Cancel